שימוש נכון ובטוח בציוד המשלוחים: עצות לשליחים

לפני שיוצאים למשלוח, חשוב לוודא שיש לכם את כל הציוד הנדרש, ובעיקר – שאתם משתמשים בו נכון!

הכנת התיקים התרמיים 

התיקים התרמיים נועדו להבטיח שהאוכל מהמסעדות השותפות שלנו יגיע ללקוחות חם וטעים. לכן הם נחשבים כלי עבודה חיוני, והמסעדות השותפות שלנו מצפות שתקפידו להשתמש בהם בכל משלוח. 

בעת רכיבה על אופניים, אופניים חשמליים או קטנוע, חשוב במיוחד למקם את התיק בצורה נכונה. מיקום לא נכון של התיק פוגע בחלוקת המשקל, ועלול להשפיע על היכולת שלכם לתמרן ולבלום בצורה בטוחה. תן ביס מציעה תיקי משלוח תרמיים שתוכננו במיוחד עבור רוכבים. ניתן להשתמש בהם כתיק גב או לקבע אותם לכלי הרכב. 

  • בשימוש כתיק גב – יש לוודא שהרצועות מהודקות היטב, כך שהתיק צמוד לגב ללא רווח. תיק רפוי עשוי לגרום לזוז באופן לא מבוקר בזמן פניות ולערער את שיווי המשקל.

  • בקיבוע לרכב דו-גלגלי – יש לוודא שהתיק מקובע היטב ואינו זז או מתנדנד. תיק שאינו מקובע כראוי עשוי לזוז באופן לא מבוקר בזמן פניות ולערער את שיווי המשקל של המטען והרוכב, או אפילו להתנתק מהרכב תוך כדי נסיעה. 

סידור נכון של תכולת התיק התרמי

כשמכניסים את פריטי המשלוח לתיק התרמי, חשוב לסדר אותם בצורה נכונה בפנים. סידור לא מאוזן של הפריטים עלול לגרום לתזוזת המשקל בתוך התיק ולהשפיע על שיווי המשקל שלכם ברכיבה. בנסיעה באוטו, תכולת התיק עלולה להישפך אם הוא אינו מסודר נכון. 

לאריזה נכונה, הפריטים צריכים להיות מאורגנים מהכבד לקל – הניחו את הפריטים הכבדים ביותר בתחתית התיק, מעליהם סדרו פריטים קלים יותר, וכן הלאה, כך שהפריטים הקלים ביותר נמצאים תמיד למעלה. בנוסף, חשוב להפריד במידת האפשר בין אוכל חם לפריטים קרים כדי לשמור על איכות המנות. המטרה שלנו היא להעניק ללקוחות את חווית ההזמנה הטובה ביותר.

התקנה ושימוש בטלפון הנייד

הטלפון הנייד הוא שער הכניסה שלכם לפלטפורמה של תן ביס, אבל שימוש לא נכון בו עלול להוות הסחת דעת משמעותית. מומלץ להשתמש במתקן ייעודי לטלפון, המקובע בנקודה נוחה לצפייה אם אתם משתמשים בטלפון כ-GPS לניווט. אין לכוון אותו או לגעת בו בשום שלב בזמן הרכיבה או הנהיגה. 

יש לעצור את הרכב במקום בטוח לפני כל שימוש בטלפון או באפליקציית Courier App של תן ביס. זכרו – הבטיחות שלכם נמצאת מעל הכול. לעולם אין לקבל עבודה או לבצע פעולות בטלפון בזמן נסיעה!


שיתוף הפוסט
Author avatar

נכתב על ידי צוות התמיכה לשליחים