שמירה על בטיחות והיגיינת המזון היא ערך עליון עבור כל השליחים בפלטפורמת תן ביס. הקפדה על הכללים הפשוטים הבאים תבטיח שהלקוחות יקבלו את האוכל שלהם כשהוא שמור בתנאים היגייניים ובטוח לצריכה.
כללים מרכזיים לבטיחות מזון:
הבריאות בראש סדר העדיפויות:
אף פעם לא עובדים כשחולים: אם אתם חווים תסמיני מחלה כלשהם, במיוחד כאלה הקשורים למערכת הנשימה או העיכול, הימנעו מביצוע משלוחים. נוהג זה מגן גם על הלקוחות וגם על צוות המסעדה.
שימוש בתיקים תרמיים:
שמרו על טמפרטורת המזון: תיקים תרמיים חיוניים לשמירה על טמפרטורת המזון במהלך הנסיעה. המסעדות השותפות מצפות מהשליחים להשתמש בתיקים תרמיים בכל משלוח.
הימנעות ממגע ישיר עם המזון:
מנעו זיהומים: אין לגעת בפריטי מזון שאינם ארוזים. נוהל זה ממזער את הסיכון להעברת מזהמים.
חיטוי קבוע:
שמרו על היגיינה של כפות הידיים: חטאו היטב את הידיים לפני כל משלוח, ובמיוחד לאחר שימוש בשירותים. זהו צעד חיוני למניעת הפצה של חיידקים.
הימנעות מעישון:
שמרו על איכות המזון: יש להימנע מעישון במהלך הטיפול במזון ומסירתו. עשן יכול להותיר ריח לא רצוי וכן עלול להעביר מזהמים למזון.
יישום עקבי של כללי בטיחות אלה יאפשר לשליחים להבטיח משלוח של ארוחות בטוחות והיגייניות ללקוחות.